Onze trainers

Flanderijn werkt met een vast netwerk van professionele trainers, elk met een lange lijst met succesvol afgeronde trainingsprogramma's.

Marianne Versluijs

Ik, Marianne Versluijs, ben sinds 1 april 2008 weer werkzaam bij Flanderijn, nu als juridisch trainer. Na mijn studie Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit in 1984 heb ik als jurist o.a. bij Flanderijn gewerkt. In 1988 heb ik de organisatie verlaten om actief te zijn als zelfstandig juridisch adviseur, voornamelijk in het MKB. Nu dus weer ‘thuis”, waar ik de mogelijkheid heb mijn kennis en ervaring te delen met anderen.


  Petra Schot

Mijn naam is Petra Schot. Meer dan tien jaar werk ik nu bij Flanderijn Gerechtsdeurwaarders in verschillende functies. Mijn huidige functie is die van trainer op het gebied van juridische kennis. Daarnaast houd ik mij vooral bezig met de trainingen op het gebied van Nederlands, denk aan spelling en grammatica en zakelijk corresponderen.


 Foto Kees Kees Over de Vest

Ik werk als senior trainer en coach. Na een carrière in de advocatuur, heb ik mij de laatste jaren ontwikkeld tot specialist in training en coaching op het gebied van incasso, debiteurenbeheer en communicatie. Ik ben dus van behoorlijk wat markten thuis. Ik zorg voor verbinding tussen incasso-credit management en het juridische. Mijn motto is: ook in een professionele context kan leren leuk zijn, en pas als mensen zich veilig en vertrouwd voelen, stellen zij zich open om te leren.


  Sigrid Schuurman-Janssen

Ik heb 7 jaar gewerkt als jurist bij de Flanderijn organisatie. Tijdens het inwerken van nieuwe collega’s merkte ik dat ik het overbrengen van kennis echt heel leuk vind om te doen en dat ik daar ook goed in ben. Ik ben inmiddels al geruime tijd werkzaam als trainer en kan mijn creativiteit kwijt in het samenstellen van trainingen. Mijn kracht als trainer: mijn ervaring als jurist, mijn geduld en het plezier dat ik heb om mijn kennis op een leuke manier over te dragen aan anderen.


 

Elseline de Vries

Na een aantal jaren als deurwaarder te hebben gewerkt wilde ik mij verder ontwikkelen. Ik ben in 2015 begonnen met het geven van juridische trainingen. Juridische trainingen kenmerken zich doorgaans door veel theorie. Door mijn praktijkervaring probeer ik de theorie tot leven te laten komen, mede door het geven van eigen praktijkvoorbeelden.

 


  Nathan Meeuwsen

Ik, Nathan Meeuwsen, ben na mijn studie Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit sinds 19 november 2007 werkzaam bij Flanderijn als jurist. Sinds 2015 ben ik gestart met het geven van trainingen aan zowel de medewerkers van Flanderijn als aan externe partijen. Door mijn ervaringen als jurist bij Flanderijn ben ik in staat om theoretische kennis te vertalen naar de praktijk.


 

 

 

Sonja de Graaff-Koenes 

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Flanderijn. Na verschillende functies op het gebied van incasso, ben ik nu als teammanager werkzaam op onze jongste vestiging te Amsterdam. In 2015 ben ik begonnen met het geven van vaardigheidstrainingen en zie dit echt als een passie. Wat mij aantrekt in het geven van vaardigheidstrainingen is dat er veel interactie is en volop ruimte voor eigen inbreng. Mijn dag is geslaagd als ik jou een boeiende training heb kunnen bieden waarin je op een positieve manier bezig bent met je eigen vaardigheden en het effect daarvan op jou en anderen.

 


 

Mara van der Wijngaart

Na een HBO-opleiding Communicatie ben ik 2002 bij de Flanderijn organisatie begonnen als incassomedewerker en kort daarna ben ik gestart met de deurwaardersopleiding. Sinds 2007 ‘loop ik buiten’ in de functie van toegevoegd gerechtsdeurwaarder en maak ik veel interessante, soms spannende, maar ook gekke situaties mee. Ik doe dit werk met veel passie en overtuiging maar vind het daarnaast ook enorm leuk als ik mensen in positieve zin iets over mijn werk en ervaringen kan vertellen en hen een kijkje kan geven in de keuken van een deurwaarder. Ik verzorg diverse juridische trainingen en onlangs ben ik begonnen met het geven van vaardigheidstrainingen. De afwisseling in het werk geeft mij een enorme boost en met veel enthousiasme probeer ik al mijn kennis en vaardigheden op de cursisten over te brengen.